Ekipe kluba
SENIORI
KK As Basket
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK As Basket
KK As Basket 2
PIONIRI
KK As Basket
KK As Basket 2
KK As Basket 3
KADETI
KK As Basket
JUNIORI
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

O NAMA


KK AS BASKET je osnovan 01.09.1997. u Beogradu. Klub vodi Žarko Koprivica viši košarkaški trener, bivši kapitena KK CRVENA ZVEZDA i reprezentativac Jugoslavije, član pretsedništva KSB-a, član skupštine KSS-a.

Kroz klub je do danas prošlo više hiljada dečaka i devojčica uzrasta od 6-18 godina.KK AS BASKET ima oko 300 članova koji se takmiče u košarkaškoj ligi u organizaciji KSS-a i KSB-a. Igrači nastupaju po kategorijama:mini basket, mlađi pioniri, pioniri, kadeti, juniori i omladinci.

Najzapaženiji rezultati KK AS BASKETA su osvajanje letnje lige 2005. godine kao i plasman u viši rang. Osvajanje prvenstva Beograda u kategoriji pionira u sezoni 2003-2004. kao i osvajanje brojnih turnira.

Iz redova KK AS BASKTETA ponikli su mnogi vrhunski igrači kao što su:Nikola Koprivica, Marko Kešelj, Mirković Luka, Aleksandar Cvetkovic, Ivan Marinkovic, Brano Djukanovic i mnogi drugi.

Program rada KK AS BASKET -a generalno je vezan za edukaciju mlađih kategorija kako na planu sticanja košarkaškog znanja , tako i na planu opšte kulture i socijalizacije.

Igrači KK AS BASKETA treniraju i igraju utakmice u osnovnim školama:
-OŠ: KNEGINJA MILICA
-OŠ: DRAGAN LUKIC
-OŠ: 20. OKTOBAR

Prezentacije ostalih klubova


Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.